Valoració de l’entrada en funcionament de la Variant per part de la Comissió

Divendres, 20 de desembre de 2019 a les 00:00

Es comença a treballar en el nou objectiu: la Variant de Les Casetes

20/12/2019. Ahir es va reunir la Comissió de la Variant amb dos punts destacats en l’ordre del dia: el reconeixement i valoració de l’entrada en funcionament de la variant, i el plantejament de la demanada de la variant de Les Casetes. Hi van assistir una vintena de membres amb representació dels grups polítics del consistori PSC, Vallirana ets tu i Junts per Vallirana, d’entitats i de la ciutadania.

L’acte es va obrir amb la projecció d’un vídeo resum dels 31 anys de reivindicacions i dels 15 anys d’obres i també amb el lliurament d’un calendari 2020 edita per l’Ajuntament als membres de la Comissió presents a la reunió. Aquest calendari enguany s’ha dedicat a la variant com a reconeixement a totes les persones que han fet possible que Vallirana ja tingui variant.

Els membres de la Comissió van fer una valoració molt positiva de l’entrada en funcionament de la variant i se’ls va informar d’algunes de les modificacions que es faran al carrer Major, fruit d’un projecte de remodelació i millora.

Darrera actualització: 20.12.2019 | 11:40