Visita a JM Caravaning

Dimecres, 29 de desembre de 2021 a les 11:50

Es continuen les visites a empreses instal·lades al municipi

Si la setmana passada va ser a Azorman, aquesta setmana des de l’Ajuntament s’ha visitat l’empresa JM Caravaning instal·lada a la zona industrial de les Casetes Montaner. L’alcaldessa Eva Martínez i el regidor de Comerç Joan Manel Arrabal van visitar les instal·lacions de l’empresa que compta amb una àmplia exposició d’autocaravanes.

Es tracta d’un sector que ha experimentat un important creixement arran de la pandèmia. JM Caravaning ofereix tant la venda, com el lloguer o el pupil·latge dels vehicles.

A la visita es destacar la importància de l’aparcament que hi ha a Vallirana per a les autocaravanes, i la necessitat de potenciar aquest espai com una infraestructura clau per atreure visitants al municipi i fer-ne difusió a webs i app especialitzades.

Ocupació

Per part municipal, en la voluntat d’augmentar i millorar l’ocupació al municipi, es va informar de tots els serveis i ajuts que s’ofereixen a les empreses locals en aquest camp. També es va informar de les accions que es fan des de l’Ajuntament per a la promoció i desenvolupament econòmic del municipi.

Darrera actualització: 29.12.2021 | 11:56

Imatges

Visita JM Autocaravaning 2 Visita JM Autocaravaning 3