Visita a l’empresa Azorman

Dilluns, 27 de desembre de 2021 a les 13:00

Dins les actuacions per conèixer el teixit empresarial local i informar dels programes d’ajuts

La setmana passada una delegació de l’equip de govern encapçalada per l’alcaldessa Eva Martínez va visitar l’empresa Azorman ubicada al Polígon Industrial de Vallirana. Van acompanyar l’alcaldessa, els regidors Òscar Suñé, Jordi Urrea i Joan Manel Arrabal.

La visita s’emmarca dins les actuacions municipals per conèixer millor el teixit empresarial del municipi i alhora informar de tots els ajuts que ofereix l’Ajuntament en les línies de fomentar l’ocupació, millores a les empreses i subvencions per a la transició a una energia sostenible. L’objectiu és donar oportunitats de creixement, augmentar l’ocupació i augmentar la qualitat de la feina.

L’empresa Azorman es dedica a la construcció d’estructures per incorporar a les cadenes de muntatge i fabricació d’altres indústries. Treballa per a enginyeries i empreses de diferents sectors de tot el món. Un dels camps on més presència té és a les empreses d’automoció a escala mundial.

És una empresa que va iniciar un procés de diversificació el 2005 i que ofereix diferents serveis com la fabricació, el muntatge i instal·lació, l’enginyeria de manteniment i el manteniment integral entre altres. A més de la indústria de l’automoció, ofereixen els seus serveis a les indústries metal·lúrgiques, alimentàries, farmacèutiques, químiques...

Està previst continuar amb visites a les empreses locals per part de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 27.12.2021 | 12:17

Imatges

Visita Azorman 02 Visita Azorman 03