Visita a les obres de millores a les escoles públiques

Dimarts, 23 d'agost de 2022 a les 14:00

Aquest matí s’ha visitat la Talaia, el Pompeu Fabra i la Ginesta

El període de les vacances escolars s’aprofita per poder fer algunes de les obres de millora a les escoles públiques de Vallirana, i així està sent aquest estiu amb diverses actuacions en alguns dels centres.

Aquest matí, l’alcaldessa Eva Martínez, la regidora d’Educació, M.Isabel Villafaina, el regidor de Serveis Territorials, Òscar Suñé, i els tècnics municipals responsables de les obres, han visitat l’escola bressol Talaia, i les escoles d’infantil i primària, Pompeu Fabra i La Ginesta. Durant la visita s’ha pogut observar l’estat de les feines, algunes ja finalitzades, i altres a la recta final davant l’inici del curs el 5 de setembre.

A Talaia s’ha comprovat l’estat del pati posterior on s’ha substituït el paviment existent per un amb cautxú i que està pendent de la pintura. Al centre s’han fet altres millores, a la façana, les tanques del pati, i a l’interior.

A l’escola La Ginesta també s’ha canviat tot el paviment del pati exterior on falta pintar les línies de la pista, posar tanques i incorporar equipaments esportius com les porteries. A l’interior es procedeix a canviar 64 fusteries, 60 són finestres (totes a l’edifici principal) i 4 són portes d’accés (3 a l’edifici principal i 1 a l’edifici del gimnàs).

Finalment, al Pompeu Fabra s’ha visitat especialment les feines relatives a la reparació de l’estructura de la planta baixa o l’habilitació d’una sala polivalent a partir de la retirada d’un envà.  

Darrera actualització: 23.08.2022 | 14:00