Visita al Centre de Conservació i Explotació i al Centre de Control del Túnel de Vallirana

Dilluns, 10 de juny de 2024 a les 13:30

Divendres, 14 de juny, de 10 a 12 h. Cal inscripció prèvia

✅️ Del 10 al 16 de juny se celebra la “Setmana de l'Administració Oberta”. Una iniciativa promoguda en l’àmbit internacional per l'Aliança per al Govern Obert (OGP) que es commemora anualment a tots els països membres amb l’objectiu d’acostar les administracions a la ciutadania i promoure els principis de govern obert: transparència, rendició de comptes, participació ciutadana, integritat pública i col·laboració.

👉 Per part del Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible i concretament, la Demarcació de Carreteres de l'Estat a Catalunya, s’estan organitzant diverses visites als Centres de Conservació i Explotació de Carreteres i Centres de Control de Túnels.

🗓 Divendres vinent, 14 de juny, està previst fer una visita al Centre de Conservació i Explotació del Sector B-1 i al Centre de Control del Túnel de Vallirana

👉 La participació és oberta a la població en general. Els interessats han de registrar-se prèviament, omplint un formulari, al qual s'accedeix mitjançant l'enllaç. Al desplegable “Evento” cal especificar el Túnel de Vallirana.

https://www.transportes.gob.es/el-ministerio/campanas-de-publicidad-acciones-de-comunicacion-y-otros-eventos/semana-de-la-administracion-abierta-2024/formulario-de-registro-eventos-semana-de-la-administracion-abierta-2024-dgc (o a través del QR)

Darrera actualització: 10.06.2024 | 13:33