Visita de la consellera comarcal de Joventut al Casal de Joves

Dimarts, 21 de febrer de 2023 a les 19:45

Per conèixer la feina i instal·lacions de la regidoria de Joventut i els serveis que des del Consell es posen a disposició del jovent local

Aquesta tarda la consellera comarcal de Joventut, Clara Quirante, acompanyada de la tècnica de Joventut del Consell Comarcal, Adaia Alonso, han visitat el Casal de Joves de Vallirana. Han estat rebudes per l’alcaldessa i presidenta del Consell Comarcal, Eva Martínez, la regidora de Joventut, Natalia Gijón, així com per les tècniques de Joventut.

La visita, que s’inclou en les que es van fent a altres municipis del Baix Llobregat per part de la consellera, serveix per conèixer de primera mà els equips tècnics i polítics de Joventut de les localitats, i conversar per saber les peculiaritats i les col·laboracions que pot oferir el Consell Comarcal.

En aquesta línia de col·laboració, actualment es disposa al Casal de Joves de dos serveis que estan obtenint una molt bona acollida entre els joves. Són:

  • Els Referents d'Ocupació Juvenil del Baix Llobregat: de forma quinzenal, els dijous al matí al Casal de Joves s'ofereix ajudar a nois i noies que busquen feina o volen estudiar i no saben per on començar. Aquest servei d'orientació laboral està dirigit a joves entre 16 i 29 anys. És gratuït amb cita prèvia al telèfon 667.80.63.82
  • Connect@'t: Servei d'Orientació emocional i relacional per a joves de 15 a 25 anys. Aquest servei compta amb una psicòloga que ajuda als joves de Vallirana si tenen alguna dificultat emocional o relacional, per tal de rebre orientació i suport, i un acompanyament especialitzat, proper i gratuït. Aquest servei s'ofereix tots els dimecres al Casal de Joves, de 16 a 20 h. Es pot demanar cita a través del correu del Casal de Joves (casaljoves@vallirana.cat)

A la reunió feta a les dependències del Casal, la consellera comarcal ha elogiat el treball fet des de la Regidoria de Joventut, en diferents aspectes com el seu equipament, l'aprovació del nou Pla Local 2022-2025, la bona participació en la darrera edició dels Pressupostos Participatius Joves i la programació mensual d'activitats, com per exemple, la que es portarà a terme durant tots els dijous de març amb les assessories acadèmiques adreçades a alumnes de 3r i 4t d'ESO i a les seves famílies.

Darrera actualització: 21.02.2023 | 19:36

Imatges