Vols formar part de la Comissió dels Pressupostos Participatius 2021 de Vallirana?

Dilluns, 30 de novembre de 2020 a les 14:15

Estaran dotats amb 300.000 €, cent mil euros més que les edicions anteriors.

L’Ajuntament de Vallirana impulsa per al 2021 la tercera edició dels Pressupostos Participatius, amb un pressupost de 300.000 euros, cent mil euros més que les edicions anteriors.

Per tal de mantenir la màxima transparència i transversalitat de nou és necessari crear una Comissió que dugui a terme un seguiment i control de tot el procés. Aquesta Comissió es reunirà de forma puntual en cada moment clau del procés per avaluar, fiscalitzar, controlar i validar cada fase. És per això que és important el compromís dels membres d’assistir a les reunions.

Per a participar cal ser major de 16 anys i pertànyer al municipi de Vallirana. El termini per inscriure’s és del 07/12/20 al 27/12/20 ambdós inclosos. En cas d’haver més candidatures que places, el sorteig públic es farà el dia 28 de desembre. Les places són limitades: quatre places per a ciutadans a títol individual i dues per a representants de les entitats del poble.

En cas d’estar interessat/da a formar part de la Comissió dels Pressupostos Participatius, heu d’enviar un correu electrònic a lopezgnrrc@vallirana.cat o bé adreçar-vos a la Oficina d’Atenció al Ciutadà per tramitar la vostra candidatura per instància ordinària. En ambdós casos heu d’aportar la següent informació:

  • Nom i cognoms
  • Edat
  • Barri en el que viviu
  • Número de telèfon
  • Correu electrònic

 

Darrera actualització: 30.11.2020 | 14:31