Vols formar part del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Llobregat?

Divendres, 26 de novembre de 2021 a les 08:30

Si ets major de 65 anys i estàs empadronat/ada a Vallirana pots ser membre del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Llobregat

El Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Llobregat és un òrgan de consulta i de participació dels usuaris i de les entitats cíviques i de Serveis socials relacionades amb els temes de vellesa.

Vallirana comptarà amb 3 delegats/des, 2 seran designats/des per les entitats de la gent gran de Vallirana i 1 delegat/da serà designat/ada per sorteig entre totes les persones que estiguin interessades a participar-hi.

Algunes de les funcions del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Llobregat seran:

  • Promoure la realització de les activitats necessàries per sensibilitzar la societat respecte a la situació social de la gent gran; promoure l’associacionisme al grup població esmentat i la participació de la comunitat, així com donar a conèixer a aquesta comunitat els recursos i drets que els assisteixen.
  • Coordinar les actuacions fetes en temes de vellesa a la comarca.
  • Promoure iniciatives adreçades al foment de la solidaritat entre la gent gran, i entre aquest col·lectiu i altres sectors de la població.

Pots consultar totes les funcions del Consell, així com qui el composa i altres dades als seus estatuts, document que pots trobar adjunt en aquesta notícia.

Si vols formar part d’aquest Consell, envia les teves dades al correu electrònic vlrn.participacio@vallirana.catEl Termini per apuntar-s’hi finalitza el 9 de desembre i el 10 de desembre, a les 11 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament es farà el sorteig amb tots els inscrits per escollir al/a la representant.

Darrera actualització: 26.11.2021 | 10:31