Vols ser voluntari del projecte Lecxit?

Dimecres, 7 de juliol de 2021 a les 09:05

Amb l’objectiu d’impulsar l’èxit educatiu a través de la lectura i col·laboració de la Biblioteca de Vallirana

La Biblioteca Josep M. López-Picó cerca voluntaris per participar en el projecte Lecxit. Només es necessita 1 hora setmana per acompanyar a infants amb dificultats de comprensió lectora. Està adreçat a persones de més de 16 anys i destinat a ajudar infants de 4t a 6è de primària que necessiten millorar la seva comprensió lectora.

Els alumnes en qüestió són seleccionats i proposats pel seu professorat, i tot i tenir la mecànica de lectura assolida, necessiten millorar la comprensió lectora. Aquest voluntariat es desenvolupa durant el curs escolar, però per poder iniciar-ho el curs vinent, cal apuntar-s’hi durant aquest juliol.

Les sessions es faran a la Biblitoeca, i els interessats en fer de voluntaris cal que enviïn un correu electrònic a b.vallirana.jmlp@diba.cat on se’ls facilitarà més informació i també s’hi podran apuntar. També teniu més informació en el document pdf adjunt.

El projecte Lecxit està impulsat per la Fundació Jaume Bofill i té el repte de garantir que tots els infants finalitzen la primària amb una bona comprensió lectora que els garanteix l’èxit educatiu i social.

Darrera actualització: 07.07.2021 | 09:08