X FOTOCONCURS CARNET JOVE

Dimarts, 30 de setembre de 2008 a les 00:00
Del 5 de juny al 31 d'octubre Un any més arriba el Fotoconcurs Carnet Jove. El concurs més veterà del Carnet Jove celebra enguany la seva 10a edició i, per això, a banda de constar de la Secció Oficial, de temàtica lliure, i dels Premis Especials (retrat, natura, viatges i foto instantània), s'inicia la Beca Fotoreportatge. Això sí, les seccions habituals estaran dotades de substanciosos premis, com ara: motocicletes Honda, càmeres fotogràfiques, caps de setmana a albergs de la Xanascat i viatges, entre els quals hi ha una volta al món.

Beca Fotoreportatge

La Beca Fotoreportatge es crea amb l'objectiu que els joves de 14 a 30 anys que vulguin dedicar-se al món del periodisme fotogràfic puguin tenir la seva primera experiència. Per això, la persona guanyadora realitzarà un fotoreportatge mensual durant els 12 mesos de 2009 a les revistes que formen part de l'Associació Catalana de Premsa Gratuïta, i rebrà 4.000€.
Per optar a la beca, els aspirants hauran de presentar cinc fotografies sobre un mateix tema, que pel seu format informatiu o documental siguin de caràcter periodístic. El treball ha de tractar en profunditat un tema de caire antropològic, cultural, social, humà o algun altre, i cal que s'acompanyi d'una breu explicació que relati el perquè s'ha escollit aquell tema. La participació es farà a través del portal http://www.carnetjove.cat/fotoconcurs/ i tindreu temps fins el 31 d'octubre.

Animeu-vos a participar!
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:15