Vallirana posa en marxa el Pla Local de Salut

Dijous, 16 de setembre de 2021 a les 10:30

Participa responent a l’enquesta, del 16 de setembre, al 31 d’octubre. T’hi sumes?

L’Ajuntament de Vallirana inicia el Pla Local de Salut. Un projecte participatiu que pretén identificar i recollir els reptes i propostes que han de permetre assolir un municipi més saludable i amb més benestar per a la ciutadania. Per tant, és un compromís per a millorar el municipi amb la participació i corresponsabilització dels diferents actors locals.

FASES DEL PLA LOCAL DE SALUT

  1. DIAGNOSI: Quina és la situació de salut i benestar de la població de Vallirana? El Pla necessita una fotografia actual on es puguin identificar quines són les principals problemàtiques i necessitats de salut de la població del municipi. Aquest diagnòstic inicial també permetrà conèixer què suma salut i benestar a Vallirana. Us convidem a tots i totes a participar en aquesta fase. 
  1. PRIORITZACIÓ I REPTES: Quins reptes té Vallirana per esdevenir un municipi més saludable i amb més cura per al benestar de la  població? Una vegada tinguem un bon diagnòstic (fotografia) de la situació actual de Vallirana, podrem imaginar entre totes les persones participants quins són els reptes del municipi en els pròxims anys.
  1. PROPOSTES I PLA D’ACCIÓ: Redacció del Pla d’Acció 2021-2024. Amb els reptes presents caldrà concretar, també de manera participativa, les principals actuacions a portar a terme per assolir els reptes definits.
  1. APROVACIÓ: Aprovació i impuls de les actuacions. Finalment, el Pla es portarà al Ple de l’Ajuntament i, una vegada aprovat, s’iniciaran les actuacions previstes.

PARTICIPA-HI RESPONENT A L’ENQUESTA

L'Ajuntament de Vallirana et convida a participar en la primera fase del projecte a través de l'enquesta sobre la situació de salut i benestar de la població de Vallirana. L'enquesta inclou preguntes sobre diferents aspectes que afecten a la salut i el benestar de les persones, com ara l'estat de salut, l'estil de vida, les relacions socials i comunitàries, l'accés als serveis, les condicions de vida i treball o les condicions ambientals.

Les dades recollides permetran a l'Ajuntament de Vallirana saber quines accions, serveis i polítiques són més necessàries per millorar la salut i el benestar de la població.

Pots accedir-hi a través del següent enllaç: Enquesta Pla Local de Salut de Vallirana o a través del QR. Per a qualsevol dubte sobre el Pla Local de Salut, pot contactar a través del correu electrònic vlrn.comunicacio@vallirana.cat.

Darrera actualització: 16.09.2021 | 10:34