627.000 € més destinats a la crisi de l’aigua

Divendres, 29 de setembre de 2023 a les 11:45

El ple va aprovar una nova modificació de crèdit per fer front a la situació de sequera

El ple de setembre va aprovar la modificació de crèdit que, entre altres despeses, inclou unes aportacions per abordar la crisi de l’aigua al municipi. En concret, es destinen 250.000 € per diverses despeses per garantir el subministrament com poden ser les cisternes que s’aboquen als dipòsits de la xarxa, i 377.000 € en inversió per millores a l’esmentada xarxa de subministrament.

Aquests 627.000 € s’afegeixen als 400.000 ens inversions que ja es van destinar en el ple de juliol fruit d’una altra modificació de crèdit. Un total d’1.027.000 € entre les modificacions de crèdit dels dos darrers plens. Cal sumar-hi també la subvenció de l’ACA per inversions a la xarxa de gairebé 500.000 €.

Renúncia del regidor Manel Vázquez

La resta de la sessió del ple va aprovar la renúncia del regidor Manel Vázquez, que va abandonar el ple després d’unes paraules de comiat, i la presa de coneixement de la sol·licitud de presa de possessió del càrrec de regidora per part d’Immaculada Fernández. Una nova sol·licitud que es tramitarà a la Junta Electoral per validar la presa de possessió que s’hauria de fer en el proper ple.

Protocols contra les agressions sexistes i de dol per feminicidi

En el ple també es va donar compte de l’aprovació de la Junta de Govern Local de dos protocols d’àmbit municipal com són el d’actuació contra les agressions sexistes i/o expressió de gènere en entorns d’oci a Vallirana, i de dol en cas de feminicidi a Vallirana.

En el document adjunt podeu consultar els resultats de les votacions de tots els punts.

El ple va acabar amb la informació de l’alcaldia, i amb els precs i preguntes, on per part de l’oposició es van abordar diversos temes amb intervenció de tots els regidors i regidores. Aspectes com la situació del CEM, del pavelló municipal, de les millores als barris, del servei de neteja viària, servei de Vallibús a la Festa Jove, entre altres temes. Recordem que teniu accés a tots els precs i preguntes de l’oposició a la secció del web municipal “informació grups municipals” a la categoria “Control gestió govern municipal”. 

També podeu veure el ple sencer al canal de YouTube Plens Municipals Ajuntament de Vallirana (accés al marge dret)

Darrera actualització: 04.10.2023 | 08:21