Continuen els treballs de camp del projecte de connexió entre el Pou Nou i el dipòsit del Polígon Industrial

Dilluns, 18 de maig de 2020 a les 15:40

Es treballa perquè les interconnexions estiguin operatives el més aviat possible

La setmana passada es van iniciar les tasques de camp prèvies per a la redacció del Projecte d'interconnexió de la xarxa d'aigua que abasteix el Pou de Can Prunera i el Pou Nou, que permetrà donar una solució definitiva a l'episodi de terbolesa del pou de Can Prunera. Unes tasques que consisteixen a definir la traça de la nova canonada, estudiar el recorregut previst, contactar amb els titulars dels terrenys afectats i fer l'aixecament topogràfic.

Els nivells de terbolesa han baixat considerablement en els darrers dies i la previsió és que aviat l'aigua torni als valors que estableix el Departament de Salut Pública de la Generalitat. Tot i això, es treballa perquè aquestes interconnexions estiguin operatives el més aviat possible.

Entretant, les cisternes continuaran disponibles cada dia de la setmana perquè els veïns afectats es puguin proveir d'aigua potable. I, en els casos de persones grans que no puguin desplaçar-se fins a les cisternes, es continuarà portant aigua en garrafes al domicili amb la col•laboració de Protecció Civil.

Darrera actualització: 29.05.2020 | 11:44