Inici de les obres de connexió de la xarxa de Vallirana amb Aigües Ter-Llobregat

Dimarts, 26 de març de 2024 a les 14:00

Reunió amb els afectats i inici dels treballs

Amb la signatura de l’acte de replanteig del 21 de març de 2024 han començat les obres del projecte constructiu de connexió de Vallirana a la xarxa Ter-Llobregat que han de permetre connectar el municipi de Vallirana a aquesta xarxa de subministrament i fer que no es depengui només de l’extracció d’aigua als pous de municipi.

Unes obres que es van declarar d’emergència el 28 de febrer de 2024, i per això s’ha pogut avançar el seu inici. Es preveu que les obres puguin estar enllestides el juny del 2025, guanyant així un any, ja que inicialment es preveia una finalització per a l’estiu del 2026.

Les obres s’iniciaran a la zona del Pou Nou amb la construcció d’un dipòsit així com les feines de l‘estació de bombeig des de Cervelló. Posteriorment, es faran les obres de canalització de tota la xarxa de connexió.

Reunió amb els afectats

Ahir dilluns es va fer a la sala de plens de l’Ajuntament una reunió d’ATLL amb els propietaris afectats per les obres, majoritàriament per la utilització provisional per a dipositar materials, necessaris a l’execució de les obres de connexió.

Darrera actualització: 26.03.2024 | 13:51