La situació de l’aigua molt present en el ple de juliol

Divendres, 29 de juliol de 2022 a les 10:00

S’aprova una modificació de crèdit per destinar 877.300 € per a la millora de la xarxa i es crearà una comissió de seguiment de la interconnexió amb Aigües Ter-Llobregat i per l’estalvi d’aigua

La sessió d’ahir del ple municipal va tenir com un dels protagonistes, a la situació del subministrament d’aigua al municipi. En concret es va aprovar una modificació de crèdit que inclou 877.300 € per a la millora de la xarxa d’aigua al municipi com a petició a la Generalitat d’una subvenció inclosa en els programes Next Generation. I també es va aprovar, a partir d’una moció del PSC, la creació d’una comissió per la interconnexió amb Aigües Ter-Llobregat i per l’estalvi d’aigua.

La sessió va comptar amb l’absència de la regidora de Ciutadans i del regidor d’En Comú Podem Vallirana, i també amb la del regidor d’ERC Jaume Anton Solsona que va presentar la renúncia al càrrec. Amb relació a aquesta renúncia també es va aprovar la presa de coneixement de qui substituirà el regidor d’ERC, en la persona de Gemma López Quesada.

Pel que fa a la modificació de crèdit aprovada, a part dels diners per a la millora de la xarxa, l’alcaldessa també va destacar altres imports com 75.000 € per a la construcció de nínxols al cementiri, 50.000 € per a estudis i treballs tècnics, 10.000 € per a mobiliari esportiu, 15.000 € per a mobiliari de la Brigada d’Obres o 78.000 € per subministrament elèctric davant l’increment del seu cost.

El ple també va aprovar la modificació del reglament dels pressupostos participatius. D’aquest punt es va destacar que era el resultat de diferents sessions de treball amb tots els grups municipals, en les quals es va recollir les seves propostes per fer el reglament el més consensuat possible. Les principals novetats volen fer el procés el més participatiu possible i en facilitar la partició de la gent gran, així com la incorporació dels pressupostos participatius joves, els quals no estaven regulats al reglament.

Podeu consultar en el document adjunt el resultat de totes les votacions de la sessió d’ahir, i també podeu veure íntegrament el ple al canal de YouTube “Plens Municipals Ajuntament de Vallirana”.

Darrera actualització: 29.07.2022 | 09:56