Moció de tot el Consistori davant la situació de l’aigua

Divendres, 28 de juliol de 2023 a les 14:30

En la sessió del ple d’ahir, conjuntament a una moció sobre el protocol per onada de calor

El ple d’ahir va aprovar per unanimitat la moció que van consensuar i presentar tots els partits del Consistori sobre la situació de sequera a Vallirana i les afectacions sobre el subministrament d’aigua. La moció es va presentar sota el títol de “Moció de l’Ajuntament de Vallirana per pal·liar l’actual situació de sequera i donar una solució definitiva a la problemàtica de l’aigua”. Un redactat que podeu consultar en el document adjunt.

Una moció que insta a diferents estaments i organismes l’acceleració de la interconnexió amb la xarxa d’Aigües Ter-Llobregat tant pel que fa al finançament com als tràmits burocràtics. També se sol·liciten diferents mesures per pal·liar els efectes de la sequera mentre no es tingui la interconnexió.

Durant el ple també es va aprovar la moció d’ERC i Vallirana Ets Tu per a la revisió del protocol davant onades de calor, que es va aprovar per unanimitat. Una moció que també podeu consultar en el document adjunt.

A la sessió, on no hi va ser present la regidora d’ERC Gemma López, es van aprovar en total 11 punts i es va donar compta de 7 més. Molts dels punts van estar relacionats amb la constitució de les comissions amb el nou consistori i el nomenament de representants en diversos organismes. També es va donar compte de l’aprovació de la liquidació del pressupost municipal del 2022.

Entre els punts aprovats també destaca una modificació de crèdit o l’aprovació definitiva del projecte de rehabilitació del Casino Valliranenc.

Podeu consultar les votacions dels diferents punts en el document adjunt, i podeu veure la sessió completa al canal de Youtube Plens Municipals Ajuntament de Vallirana.

Darrera actualització: 28.07.2023 | 14:30