Primera reunió de la Comissió per a la interconnexió amb Aigües Ter-Llobregat

Dimecres, 25 d'octubre de 2023 a les 09:10

I per a l’estalvi de l’aigua

Ahir a la tarda es va fer a la sala de plens  la 1a reunió de la Comissió per a la interconnexió amb Aigües Ter-Llobregat i per l'estalvi d'aigua. En la mateixa es va constituir formalment amb tots els membres i es van abordar els punts de l’ordre del dia.

En aquest es va aprovar per unanimitat la incorporació per a les pròximes reunions de l’Associació de Veïns d’El Lledoner com a membre de la Comissió, així com de l’alcalde d’Olesa de Bonesvalls, Jordi Ramos, aquest com a oient, amb veu però sense vot.

També es va donar a conèixer la situació actual dels pous de Vallirana amb les reserves d’aigua i la tendència del consum, a càrrec del regidor de Medi Ambient i Estalvi d’Aigua, Jordi Urrea.

Es va comptar, per a aquesta reunió, amb la presència del director d’Aigües Ter-Llobregat, David Vila, que acompanyat pel gerent de la companyia van explicar als assistents la situació del projecte d’interconnexió amb Vallirana, així com el cronograma de tots els processos i obres que caldrà portar endavant.

A la reunió van assistir com a membre de la comissió, l’alcaldessa Eva Martínez, els regidors de l’equip de govern Òscar Suñé, Jordi Urrea i Raquel Garcia del PSC, i David Ferrer de Junts per Catalunya, i pels regidors i regidores de l’oposició Elisabeth Sauquet (ERC), Jordi Roca (VET), Daniel Bolívar (VOX) i Antonio García (ECP). Per part de les associacions van estar representades la Junta de Conservació de Vallirana Parc, AAVV Pla del Pèlag, i Afectats de l'Aigua de Vallirana i Olesa de Bonesvalls, i per part de la ciutadania es va comptar amb Ana Chueco i Jordi Abad, que van sortir escollits per sorteig entre les diferents persones que es van presentar. Com a tècnic municipal hi va ser present el tècnic de Salut.

Darrera actualització: 25.10.2023 | 09:14