Recollida d’aigua de la piscina exterior

Dimarts, 21 de maig de 2024 a les 17:45

Es disposen de 100.000 litres d'aigua que, abans de desaiguar-la, es posa a disposició de la ciutadania. Cal omplir el formulari.


Durant aquests dies s'estan fent treballs de manteniment i reparació de les fuites de la piscina exterior del CEM. Unes tasques que impliquen el buidatge de la piscina per tal de resoldre de manera efectiva aquestes problemàtiques.


Fins al moment, l'aigua extreta s'ha fet servir per la neteja dels filtres de la piscina coberta, pel reg de la gespa exterior de la piscina i per actuacions de neteja en els treballs esmentats. No obstant això, es disposen de 100.000 litres d'aigua que, abans de desaiguar-la, es posa a disposició de la ciutadania.


Aquesta aigua es cedeix sempre i quan sigui per un ús particular del reg de plantes i gespa. No és aigua potable ni recomanable per rentar.


Qui estigui interessat a recollir-ne, ha d'omplir el formulari especificant a quina franja horària la pot recollir i anar a la recepció del CEM per tal que us expliquin de quina forma s'extraurà. Està pensat per omplir garrafes o dipòsits de nivell domèstics i no industrials.


Per motius de l'actuació que es farà en el vas de la piscina exterior, aquesta recollida d'aigua es podrà fer fins al dijous 23 de maig.


Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb el CEM Vallirana.

Darrera actualització: 21.05.2024 | 17:56