Resolta l’avaria que ha provocat afectacions en el subministrament de l’aigua a El Lledoner

Dimarts, 17 de maig de 2022 a les 08:00

Es van fer aportacions de cubes al dipòsit per garantir-ne el subministrament, però l’augment del consum d’aquest cap de setmana ha dificultat la seva recuperació.

Dissabte al matí es va produir una avaria a la impulsió de l’aigua del dipòsit de El Lledoner, que ha comportat afectacions en el subministrament d’aigua en aquest barri durant tot el cap de setmana.

Per tal de minimitzar aquesta situació i recuperar el funcionament del dipòsit el més aviat possible, es van fer aportacions d’aigua al dipòsit amb cubes, però l’augment del consum d’aquest cap de setmana ha retardat la seva recuperació.

El servei ja s’ha restablert i funciona amb normalitat. Malgrat això, es recorda que des de setembre de 2021 està vigent el BAN de restriccions de l'ús d'aigua potable, tenint en compte la situació d’escassetat d’aigua als aqüífers de Vallirana i el baix volum de pluges dels darrers mesos (vegeu document adjunt).

Davant això, l’Ajuntament de Vallirana recomana un consum responsable de l’aigua potable. Especialment, evitar omplir piscines, estancs i fonts, i evitar el reg de jardins i horts, que són les activitats que provoquen més consum d’aigua en aquesta època de l’any.

 

Darrera actualització: 17.05.2022 | 08:12