Revisió del Pla Director d’Abastament d’Aigua en alta

Dimecres, 21 de desembre de 2022 a les 13:15

Per estudiar les actuacions a incloure a les subvencions de l’ACA

Aquest matí s’ha fet a la sala de plens una reunió per fer la revisió dels criteris i dotacions previstes a les bases de les subvencions de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) adreçades als ens locals per a la realització d'inversions per a l'execució d'actuacions d'abastament d’aigua en alta.

S’ha comptat amb la presència per part municipal de l’alcaldessa Eva Martínez, dels regidors Òscar Suñé i Jordi Urrea, del coordinador d’alcaldia, Jesús Cano, de la coordinadora dels Serveis Territorials Anna Gil i de l’enginyer municipal Llorenç Pons. En representació de CIAE Ingenieros, ha assistit Ramon Font enginyer redactor del Pla Director i director tècnic d’aquesta enginyeria contractada per a la seva redacció.

A la reunió s’han plantejat diversos dubtes i aspectes del Pla, amb la finalitat d’estudiar quines actuacions són més crítiques i urgents alhora que elegibles pel que fa a les bases de la subvenció pels abastaments en alta, ja que les bases de la línia de subvencions limita tant les actuacions com les quanties econòmiques, i determina els criteris d’atorgament.

Darrera actualització: 21.12.2022 | 13:15