S’acceleren les obres per a la interconnexió amb aigües Ter-Llobregat

Dijous, 18 de gener de 2024 a les 19:25

La previsió és que comencin aquest estiu i finalitzin un any abans del que estava previst

El director d’Aigües Ter-Llobregat, David Vila, ha comunicat telefònicament avui a l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, que les obres per a la interconnexió amb aigües Ter-Llobregat es consideraran per emergència i està previst que comencin aquest estiu. Un fet que implica que podrien finalitzar un any abans del que inicialment estava previst.

Aquesta decisió és fruit de la pressió parlamentària dels grups del PSC i Junts per Catalunya, i de les reivindicacions constants per part del consistori local i la ciutadania, davant la crítica situació que patim.

Està previst una reunió el proper divendres, 26 de gener, que servirà per veure com es concreta l’anunci de l’acceleració de les obres i quin és el cronograma previst.

Es tracta d’una gran notícia pel municipi, donada la situació actual de sequera, i la necessitat urgent d’aquesta interconnexió, no només per la quantitat d’aigua, sinó per la qualitat.

Els regidors dels diferents grups municipals han valorat positivament la notícia, a la reunió realitzada a l'Ajuntament aquesta tarda.

 

Darrera actualització: 18.01.2024 | 19:28