Se celebra la primera reunió de la Comissió per a la Interconnexió de la xarxa d’aigua de Vallirana amb la d’Aigües Ter-Llobregat i l’estalvi d’aigua

Dijous, 4 d'agost de 2022 a les 09:28

La reunió ha servit, entre d’altres, per a conèixer la situació actual dels aqüífers de Vallirana, les actuacions que s’estan duent a terme per a pal·liar la falta de pluges i l’estat del projecte d’interconnexió amb Aigües Ter-Llobregat.

Ahir al migdia es va dur a terme la primera reunió de la Comissió per a la Interconnexió de la xarxa d’aigua de Vallirana amb la d’Aigües Ter-Llobregat i l’estalvi d’aigua. Una Comissió que neix d’una proposta presentada a la darrera reunió de la Taula Climàtica i que el PSC Vallirana va presentar en forma de moció al ple de juliol.

Aquesta primera reunió ha servit per informar de la situació actual dels pous i dels aqüífers de Vallirana i la tendència a la baixa per la manca de pluges, i la situació actual del projecte d’interconnexió amb Aigües Ter-Llobregat.

També s’ha parlat de les actuacions que es fan per tal d’abastir els pous amb menys rendiments, i de les principals accions a posar en marxa en cas de sequera.

La finalitat de la Comissió és fer front comú i seguiment del projecte d’interconnexió, així com per informar de la situació de l’aigua al municipi, i fomentar la conscienciació per l’estalvi de l’aigua entre la ciutadania.

Ha esta present el responsable de zona d’Aquàlia, David Felipe, així com els regidors de Vallirana Ets Tu (VET), Jordi Roca i Laura Mas; el regidor Albert Isidro d’ERC i els regidors de l’equip de Govern, Òscar Suñé, Jordi Urrea, Joan Manel Arrabal, Núria Ruiz, i Natalia Gijón.

Està previst que la Comissió se celebri cada quinze dies.

Darrera actualització: 04.08.2022 | 09:35