S’entrega aigua embotellada a les persones vulnerables dels barris afectats per les restriccions d’ús aigua

Divendres, 24 d'abril de 2020 a les 18:00

Protecció Civil ha fet el repartiment de les peticions derivades per Serveis Socials

Davant les restriccions d’ús aigua a diversos barris del municipi, l’Ajuntament de Vallirana va ubicar des de dijous dues cisternes d’aigua potable en horari de 9 h del matí a les 18 h. El consum de la cisterna ubicada a Bassioles ha estat de 9m3, donant assistència a entre 150-200 persones i la cisterna ubicada a El Lledoner ha tingut un consum de 3 m3 donant suport a unes 40-50 persones.

Malgrat aquesta mesura, avui s’han repartit 48 garrafes de 8 litres a les persones majors de 65 anys, tenint en compte la seva vulnerabilitat a l’hora d’anar a comprar durant el confinament. Es tracta d’una mesura portada a terme des dels serveis socials municipals, amb el suport de Protecció Civil, qui s’ha encarregat del seu repartiment.

Us recordem que els barris afectats són Can Julià, el Lledoner, la Pinatella, les Bassioles, Penya Forcada i Pla del Pèlag. Consulteu la ubicació de les cisternas.

  • Per la zona Can Prunera c/Comtes d’Arruga passat l’encreuament amb el c/ Comtes d’Urgell (davant espai cívic Bassioles),
  • Per la zona del Lledoner al carrer Riu Anoia (davant del Restaurant Lledoner).

En el cas de persones vulnerables que necessitin una assistència especifica l’Ajuntament de Vallirana està disponible al telèfon de serveis socials 936830511 o per email a vlrn.ssocials@vallirana.cat.


Darrera actualització: 29.05.2020 | 11:46