S'incrementa el consum d’aigua, malgrat l'estat d'emergència

Dimarts, 25 de juliol de 2023 a les 15:20

Es demana la col·laboració ciutadana per afrontar aquesta difícil i crítica situació 

L’Ajuntament de Vallirana informa que amb el tall de subministrament d’aigua d’aquesta passada nit (entre les 02.00 h i les 05.00 h) s’ha produït l’efecte contrari al desitjat, que era reduir el consum d’aigua.

Per exemple, el dipòsit Bessons, del qual se subministra aigua a la zona Oest de la població, ha vist incrementat el consum a quasi el doble, passant de subministrar una mitja de 18 m3/h a 34 m3/h, especialment crític ha estat el consum entre la franja horària de 22.00 h a 23.00 h.

Es recorda que, a partir d’aquesta nit, els talls de subministrament seran a partir de les 00.00 h fins a les 05.00 h. Horaris que s’aniran revisant en funció de com evolucionin els consums i de com es vagin recuperant els nivells dels pous.

Tanmateix, es recorda a la població que el Ban de restriccions de l’ús de l’aigua del mes de juny segueix plenament vigent, l’incompliment del qual pot produir importants sancions.

Per tant, es demana fer-ne un ús responsable de l’aigua i se sol·licita la col·laboració de la població per afrontar aquesta difícil i crítica situació i que els veïns i veïnes pensin en el conjunt de la població i no de forma individual.

Darrera actualització: 25.07.2023 | 15:40