S’inicien els treballs del projecte de connexió entre el Pou Nou i el dipòsit del Polígon Industrial

Dimarts, 12 de maig de 2020 a les 16:00

Els nivells de terbolesa a la xarxa han baixat considerablement

Aquest matí s’han iniciat els treballs del projecte de connexió entre el Pou Nou i el dipòsit d’aigua situat al Polígon Industrial, que permetrà subministrar aigua des d’aquest pou a tots els dipòsits que abasteixen els barris afectats per la terbolesa de l’aigua.

En els darrers dies, els nivells de terbolesa han baixat considerablement i, a banda del contacte diari amb Aqualia per saber l’estat de l’aigua i les analítiques en el pou, els dipòsits i la xarxa, des del dia 5 de maig es fan comprovacions in situ en els mateixos habitatges, gràcies a la col·laboració dels veïns i veïnes dels barris afectats.

Es treballa perquè aquestes interconnexions estiguin operatives el més aviat possible. Entretant, les cisternes continuaran disponibles cada dia de la setmana perquè els veïns afectats es puguin proveir d’aigua potable. I, en els casos de persones grans que no puguin desplaçar-se fins a les cisternes, es continuarà portant aigua en garrafes al domicili amb la col·laboració de Protecció Civil.

Cal tenir en compte que, malgrat que la prioritat és que l’aigua torni als valors que estableix el Departament de Salut Pública de la Generalitat, està pendent conèixer  l’afectació que puguin tenir les pluges d’aquest cap de setmana i les previstes per els propers dies.

Darrera actualització: 29.05.2020 | 11:44