S’intensifiquen les reunions de treball davant la situació de l’aigua

Dijous, 3 d'agost de 2023 a les 10:45

Ahir amb Aqualia i amb els regidors i regidores

Davant la situació de l’aigua que, lluny de millorar, està empitjorant s’intensifiquen les feines per aconseguir més reserves alhora que també es treballa intensament per trobar les millors solucions.

Ahir es va celebrar la reunió setmanal amb Aqualia, si bé en aquesta ocasió no només amb responsables de la companyia a Vallirana, sinó amb altres departaments i gestors d’Aqualia. Una reunió que, més enllà de repassar la situació, cerca mesures d’urgència per garantir el subministrament d’aigua i també per reduir el consum.

Reunió setmanal amb els regidors i regidores

Ahir també es va fer la primera reunió setmanal de seguiment on estan convocats tots els regidors i regidores del consistori per poder donar les darreres informacions. Es tracta d’una reunió telemàtica que es farà tots els dimecres, dia que també es fan les reunions amb Aqualia.

A la reunió d’ahir es va incidir en l’increment de consum que s’està patint i la reducció de les reserves d’aigua. També es va informant de diferents feines que s’estan desenvolupant per a la recuperació de pous i per a la reparació d’avaries a la xarxa. En aquesta línia es va informar que en aquells trams més malmesos es procedirà a la renovació de les canalitzacions.

Darrera actualització: 03.08.2023 | 10:05

Imatges