Adhesió al nou Pacte de les Alcaldies - Europa pel Clima i l’Energia

Divendres, 30 de juliol de 2021 a les 13:45

Aprovat en el ple ordinari de juliol, celebrat ahir

L’adhesió al nou Pacte de les Alcaldies - Europa pel Clima i l’Energia, va ser un dels punts aprovats ahir a la sessió ordinària del Ple Municipal corresponent al mes de juliol. També va destacar en el ple l’aprovació de la modificació de crèdit 07/2021. Un ple que va comptar amb l’absència del regidor d’En Comú Podem Vallirana.

En aquesta modificació de crèdits es va aprovar implantar noves partides i inversions. Així es destinaran més ajuts per urgències socials, un total de 55.000 €; a projectes del patrimoni local, 21.600 €; l’increment de subvenció anual a entitats esportives, 9.100 €; o les millores i adequació de l’enllumenat públic i les instal·lacions elèctriques, 500.000 €, entre altres modificacions.

També es van presentar 4 mocions per part dels grups de PSC, ERC i VET, de les quals 3 van ser aprovades.

Pel que a la moció de garantir espais d'ombra, s'aprova i tal com s'hi estableix cal fer-ne difusió des dels mitjans municipals. A tal efecte, s'adjunta la moció i es recorda que totes les mocions estan publicades en aquest web a l'apartat de les informacions dels grups polítics municipals.

Us recordem també, que podeu veure el ple íntegrament al canal de YouTube “Plens Municipals Ajuntament de Vallirana” (adjuntem vídeo)

Detallem en el document adjunt el resultat de les votacions dels diferents punts de l’ordre del dia.

Darrera actualització: 29.12.2021 | 13:10