Benvinguda a les membres del Consell Consultiu de la Gent Gran

Divendres, 11 de març de 2022 a les 11:45

A càrrec del regidor Manel Vázquez

Aquest matí, a la sala de plens, el regidor de la Gent Gran, Manel Vázquez, ha donat la benvinguda oficial a les tres dones que representaran Vallirana al Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat. En aquesta trobada, el regidor els ha informat també del funcionament del consell i alhora s’ha posat en valor que siguin tres dones les representants valliranenques.

Les tres representants són Amalia Mañas, com a usuària del Centre Cívic, Maria Victoria Machado, com a membre de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Vallirana, i Joana Solsona, per sorteig. El regidor ha informat que hi ha la intenció de fer una assemblea del consell a l’estiu.

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat és un òrgan de consulta i participació dels usuaris i de les entitats cíviques i de serveis socials relacionades amb els temes de la vellesa. El nombre de representants de cada municipi ve determinat pel nombre d’habitants de cada localitat. En el cas de Vallirana, són tres els membres en ser un municipi que es troba en el tram de 10.001 a 20.000 habitants.

Teniu més informació del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat a l'enllaç adjunt

Darrera actualització: 11.03.2022 | 11:48