Es presenten 43 propostes als Pressupostos Participatius de 2022

Divendres, 9 de desembre de 2022 a les 11:00

El període de votació serà del 20 al 30 de gener

Continua en marxa el projecte dels pressupostos participatius 2022, dotats amb 300.000 €. En aquests moments es troben en fase de valoració tècnica les 47 propostes presentades per la ciutadania i us recordem que el període de votació es farà del 20 al 30 de gener.

En aquesta edició s'executarà la proposta més votada de fins a 150.000 euros i seguidament totes aquelles propostes amb un cost inferior a 50.000 euros fins a exhaurir la partida de 300.000 euros.

En quina situació es troben els projectes de les edicions anteriors?

Pel que fa als projectes de les edicions anteriors dels Pressupostos Participatius, es van executar les obres de l’espai magatzem pel Drac Apocaleus i les mosquiteres de les escoles bressol l’any 2021 i enguany s’han canviat les finestres de l’escola La Ginesta.

D’altra banda, s’està revisant el projecte del camí saludable entre l’avinguda Begues i el carrer Brasil de Mas de les Fonts i La Solana. Es farà una reunió amb l’Associació de veïns d’aquests barris per tal de posar en comú el projecte i fer les esmenes corresponents. D'altra banda, els projectes d’eficiència i transició energètica al local de la Creu Roja de Vallirana i el de la zona de barbacoes estan en fase de revisió per a la seva aprovació.

Es tracta de projectes de gran magnitud que requereixen seguir els passos que marca la llei de contractació de l’administració pública. En aquests moments es troben en un estat avançat i esperem que en breu aquests projectes siguin una realitat perquè els pugui gaudir tota la ciutadania.

Darrera actualització: 09.12.2022 | 11:16