Taller del Pla d’Igualtat

Dilluns, 20 de desembre de 2021 a les 10:10

Es va fer dijous 16 per actualitzar les línies d’actuació per elaborar el Pla d’Igualtat de Vallirana

La Masia Molí de Can Batlle va ser l’escenari del taller que es va fer per actualitzar els eixos i les línies d’actuació del Pla d’Igualtat de Vallirana que ja s’havien treballat prèviament. Al taller hi van assistir l’alcaldessa Eva Martínez, les regidores Natalia Gijón i Raquel García per part de l’equip de govern i els regidors Albert Isidro i Jaume Anton Solsona per part d’ERC. Es va comptar amb la presència i aportacions de la Taula Feminista de Vallirana.

Les persones participants en el taller van poder veure una fotografia actual dels principals indicadors de desigualtat entre dones i homes (dades econòmiques i socials del municipi en contrast amb altres dades macro de la comarca i el país). Després, es va abordar un per un tots els nous eixos i es va discutir sobre les línies d'actuació, donant la paraula a les persones assistents per escoltar les seves opinions.

El següent pas és que l’empresa, que ha estat contractada amb recursos de la Diputació, formularà una proposta que es traslladarà als tècnics per acabar d'elaborar el document definitiu que aprovarà el Ple. Està previst fer el desplegament efectiu d'aquest pla així com un seguiment dels eixos treballats.

Darrera actualització: 20.12.2021 | 10:10