Inici de la remodelació del c/Major en la 1a fase

Dilluns, 10 de maig de 2021 a les 09:35

Divendres es va signar l’acta de replanteig de les obres

Avui, s’inicien les feines de les obres de remodelació del carrer Major en la seva 1a fase. Un projecte que recuperarà el carrer Major per a la ciutadania, amb voreres sense vehicles, un increment molt important d’aparcament amb més rotació a la zona comercial i noves zones d’aparcament ràpid, i més seguretat pel que fa al vianant a la circulació de vehicles.

Divendres 7 al matí, a la sala de plens es va signar l’acta de replanteig de les obres de remodelació del carrer Major amb presència de l’alcaldessa Eva Martínez, el regidor de Barris, Planejament, Seguretat i Mobilitat, Jordi Urrea, tècnics municipals i representants de l’empresa adjudicatària.

Teniu la informació de l’acte en el vídeo adjunt.

Nova secció al web

En el web municipal s’ha activat una secció específica per a tot el procés de les obres de remodelació. Amb informació del projecte, les notícies i avisos. S’activarà també un gabinet de seguiment de les obres i de les queixes que hi pugui haver per part de la ciutadania.

Carta de l’alcaldessa.

Des d’avui es reparteixen a tots els habitatges del carrer Major, així com als establiments, empreses i comerços per informar-los de l’inici de les obres.

Darrera actualització: 12.01.2022 | 12:09