La Comissió del carrer Major fa un seguiment de les obres

Dijous, 22 de juliol de 2021 a les 14:55

Es van reunir ahir amb el cap de l’obra i van fer una visita a les obres.

També es va informar sobre la variant de les Casetes.

La Comissió del carrer Major, formada per tots els grups polítics, tècnics municipals, ciutadania i comerç local, es va reunir ahir a la tarda per valorar la situació de les obres de la remodelació del carrer Major. A la reunió es va comptar amb la presència d’Enric Honorato, cap de l’obra.

L’arquitecta municipal va informar els membres de la comissió de l’estat actual de les obres i de la previsió per a les pròximes setmanes. Es va confirmar que les feines mantenen el planning previst pel que fa als terminis. També es van exposar algunes modificacions sobre el projecte inicial, i algunes es van exposar i votar a la mateixa comissió, com va ser l’ampliació amb dues places més d’aparcament limitat a 15 minuts.

Es va incidir molt que amb el nou carrer Major, caldrà canviar el paradigma i l’ús que se’n fa actualment. La reducció de la velocitat, els nous semàfors, la reducció a dos carrils... farà del carrer Major una via més lenta i segura.

També es van tractar els temes que sorgeixen de les queixes i propostes de la ciutadania que cada setmana s’analitzen a l’Ajuntament per diferents departaments, tècnics i regidors.

L’asfaltat del carrer Major

Es va anunciar que cap a la 2a setmana d’agost, pendent de confirmació definitiva, Demarcació de Carreteres asfaltarà tot el carrer Major. Es preveu una durada de les feines de 6 dies i s’ha establert que les obres es faran durant el dia. Tan aviat com es conegui la planificació exacta de les feines d’asfaltat s’avisarà la ciutadania per minimitzar les afectacions que hi haurà. Es va destacar que s’havia pogut coordinar amb la Demarcació de Carreteres aquest asfaltatge amb les obres de remodelació que s’estan fent al carrer Major.

La variant de les Casetes

La reunió es va tancar amb la notícia de que s’ha licitat per part del Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana la redacció del projecte de la futura variant de Les Casetes; i amb una visita a les obres del carrer Major, en concret les que s’han fet a l’alçada de l’avinguda de la Parellada.

Darrera actualització: 12.01.2022 | 12:00