Editorial PSC - Viure Vallirana 83

Divendres, 10 de juny de 2022 a les 10:45

VALLIRANA, UN MUNICIPI MES SEGUR

El passat dimecres 25 de maig es va donar inici a les obres de la construcció del nou edifici destinat als serveis de seguretat local i l’arxiu de municipal i la urbanització de l’entorn.

Aquest nou equipament municipal, ubicat a l’esplanada de l’Artesanat, comptarà amb les dependències de la Policia Local, Protecció Civil i ADF i l’Arxiu municipal de Vallirana, amb un pressupost d’adjudicació d’1.819.331,08 € (sense IVA) a l’empresa Romà, Infraestructures i Serveis, SAU. El termini previst d’execució és de 12 mesos.

Un equipament polivalent i multifuncional de referencia on totes les dependències tenen ventilació i il·luminació exterior i el passadís central de la planta primera s’il·lumina i ventila amb un lluernari, amb el consegüent estalvi energètic.

Els socialistes de Vallirana estem treballant per impulsar i millorar totes les polítiques de seguretat locals.

El nou edifici, la instal·lació de càmeres de seguretat a diferents indrets del municipi, el treball de la Policia de Barri, un servei molt ben valorat per la ciutadania, i els agents tutors, que col·laboren amb els centres escolars, s’emmarquen dintre d’aquestes millores.

L’ ubicació a l’edifici dels diferents serveis permetrà una millor coordinació i un augment de l’eficàcia de les diferents i entitats implicades que ja fan un molt bon servei a Vallirana.

Els socialistes i els valliranencs i valliranenques voldríem que la Generalitat de Catalunya col·laborés activament en la millora de la seguretat construint Parc de Bombers a Vallirana tal com marca el Pla Estratègic amb la major brevetat possible per donar seguretat i protegir el nostre valuós entorn natural i així posar front als perills derivats del canvi climàtic.

Nosaltres continuarem treballant per millorar la nostra seguretat i esperem el suport de totes les administracions perquè

VALLIRANA ENS UNEIX

Darrera actualització: 10.06.2022 | 10:44