Obres de reparació i renovació de la xarxa de clavegueram

Dilluns, 3 d'octubre de 2022 a les 09:15

Demà s’inicien al carrer Manel de Falla, pel que es preveu que s'hi talli l’accés des dels carrers Comerç i Costa Brava. Les obres al carrer Moreneta està previst que s’iniciïn el 10 d’octubre

En JGL del passat 22 de setembre es van adjudicar a l’empresa EXCA MOLINS SL les obres de reparació i renovació d’un tram de la xarxa de clavegueram al carrer Manuel de Falla i al carrer Moreneta. El conjunt de les obres tindrà un cost de 36.605,27€ i una durada total de 3 setmanes.

Al carrer Manuel de Falla s’ha previst la renovació d’un tram de canonada de 8 m de longitud i l’execució d’un nou pou per a inspecció, neteja i millora del manteniment de la xarxa de clavegueram.

Al carrer Moreneta s’ha previst la renovació d’uns 100 m de canonada d’aigües residuals, la renovació d’un pou de registre i la nova execució d’un pou per a inspecció i neteja, alhora que es preveu millorar el funcionament de la xarxa en aquella zona.

Les obres s’iniciaran el proper dia 4 d’octubre al carrer Manel de Falla. Es preveu que es talli l’accés al carrer en ambdós sentits durant dos dies aproximadament, tant des del carrer Comerç com des del carrer Costa Brava. La durada prevista de les obres al carrer Manuel de Falla és de quatre dies.

Les obres al carrer Moreneta està previst que s’iniciïn el 10 d’octubre i tindran una durada aproximada de dues setmanes.

Darrera actualització: 04.10.2022 | 08:22