Aprovat el projecte de les pantalles acústiques de La Llibra

Divendres, 22 de juliol de 2022 a les 11:45

Demarcació de Carreteres ha iniciat el procés de licitació per un import de 300.000 € i està previst que les obres comencin a finals d’any

Ahir a la tarda es va celebrar una reunió de seguiment entre l’Ajuntament de Vallirana i Demarcació de Carreteres, que va servir per fer un repàs de les necessitats i propostes de millora que s’han fet arribar des del consistori local a la Demarcació.

El tema principal de la reunió va ser el projecte de les pantalles acústiques de la Llibra Casanova. Una demanda recurrent de l’Ajuntament que, segons va informar Demarcació de Carreteres, ja s’ha aprovat el projecte. La subdirecció de coordinació ha iniciat el procés de licitació per un import de 300.000 € i està previst que l’inici de les obres sigui a finals de 2022. La finalitat és reduir l’impacte acústic dels veïns i veïnes d’aquest barri provocat pels vehicles que circulen per la variant.

D’altra banda, l’Ajuntament va insistir en la necessitat de trobar una solució per millorar l’accés al barri de Can Julià i al Polígon Industrial (a l’alçada de Las Acacias). Uns punts conflictius pel que fa a la mobilitat que Demarcació de Carreteres treballa per donar una solució.

La representació municipal va estar encapçalada per l’alcaldessa, Eva Martínez, qui va estar acompanyada dels regidors Òscar Suñé i Jordi Urrea.

La valoració de la sessió va ser molt positiva, tenint en compte que les pantalles acústiques suposaran una millora pel barri de La Llibra Casanova, i que Demarcació s’ha compromès a trobar una solució pels barris de Can Julià i Les Casetes.

Darrera actualització: 26.08.2022 | 13:10