La Comissió del c/Major avalua la situació actual de les obres

Dijous, 9 de setembre de 2021 a les 14:20

En la reunió de seguiment d’ahir

La Comissió de la remodelació del c/Major es va reunir ahir a la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament per avaluar la situació de les obres quan encara no s’ha acabat la 1a fase. La intenció era posar sobre la taula possibles millores abans no s’acabin les feines.

Es va valorar molt positivament la coordinació assolida pels Serveis Territorials de l’Ajuntament entre les obres de remodelació del c/Major (municipal), l’asfaltatge que es va fer a mitjans d’agost (Ministerio) i la rasa per a la fibra òptica (Generalitat)

Es va informar de les feines pendents que bàsicament són la finalització de l’ampliació de voreres, la regulació dels semàfors i els passos de vianants encara pendents, entre altres feines.

També es van plantejar diverses propostes de millores sobre els treballs que s’han fet o s’estan fent. Alguns ja s’han efectuat i la resta es valoraran per part dels tècnics municipals amb la finalitat d’incorporar-les, si són viables, abans de la finalització de les obres.

Està prevista un nova reunió just quan acabin les obres de la 1a fase. A la reunió d’ahir hi van assistir per part municipal l’alcaldessa, els regidors Jordi Urrea, Òscar Suñé i Joan Manel Arrabal, representants d’ERC, Vallirana Ets Tu i Ciutadans, tècnics municipals, i representants d’Unió de Botiguers, comerç local entitats i ciutadania.

Darrera actualització: 12.01.2022 | 11:54