Adjudicades les pantalles acústiques de la Llibra

Dijous, 16 de febrer de 2023 a les 17:30

A la reunió amb la Demarcació de Carreteres també s’ha informat de la redacció del projecte de la passarel·la de Can Julià.

Aquest migdia ha tingut lloc una reunió a la Demarcació de Carreteres a Catalunya amb l’assistència per part de l’Ajuntament de l’alcaldessa, Eva Martínez, i els regidors Òscar Suñé i Jordi Urrea. Una reunió que tenia com a finalitat conèixer l’estat de diferents projectes que afecten el municipi.

Pantalles acústiques a la Llibra

Per part de Demarcació de Carreteres s’ha confirmat que ja s’ha adjudicat la contractació de les obres de les pantalles acústiques de la variant que s’ubicaran a la zona de la Llibra. Està previst que una vegada es formalitzin els diferents tràmits administratius de la contractació s’iniciïn les obres.

Passarel·la a Can Julià

Una de les principals demandes que darrerament s’ha fet arribar a la Demarcació de Carreteres ha estat la millora de la seguretat dels vianants a l’accés a Can Julià des de la N340. En aquests moments, es troba en redacció el projecte de la passarel·la de Can Julià i es preveu que la seva construcció pot tenir un cost superior al milió d’euros.

Variant de les Casetes

Pel que fa a la variant de les Casetes, s’han reunit amb l’equip redactor de l’empresa Esteyco i, actualment, es troben en els primers treballs de l’elaboració del projecte.

L’Ajuntament els ha traslladat la importància de tenir en compte la proximitat del Polígon Industrial, pel que fa als usos de la via tant dels veïns com de les empreses, i ha pogut comprovar que el plantejament del projecte té com a prioritat el benestar dels vianants, dels ciclistes, del transport de mercaderies, i sobretot, dels veïns de la zona.

Darrera actualització: 16.02.2023 | 17:42