Borsa de treball i ocupació

A través de la borsa de treball municipal, empreses i comerços podeu cercar candidats/es per a cobrir les vostres necessitats de personal.

Aquesta intermediació laboral es realitza a través de la XARXA XALOC de la Diputació de Barcelona, aplicatiu informàtic que connecta a gran part dels serveis locals d'ocupació dels ajuntaments de la província de Barcelona (www.diba.cat/slo). 

Per a gestionar l'oferta de treball ompliu els documents "Formuari de l'oferta de treball" i el "Full de compromís" i retorneu-los signats i segellats per correu electrònic (escanejat) o per fax. Més informació al mateix formulari.

un suport presencial i d'acompanyament a les persones en el seu procés de desenvolupament del propi projecte professional, tot respectant les seves eleccions i l'autonomia de les seves decisions en l'anàlisi de la seva ocupabilitat per a la concreció del seu itinerari formativolaboral i consecució final de la seva inserció laboral

• un servei d’intermediació laboral que intervé en els processos de selecció d’empreses i comerços per a donar cobertura a les necessitats de personal d’aquests, alhora que esdevé un canal de recerca de feina més, en el territori més proper, per als demandants de feina inscrits al servei.

Promoció Econòmica i Ocupació - Casa Mestre

Carrer Major, 178 - 08759 Vallirana - Barcelona (Catalunya)
Telèfon:93 683 22 62
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 19.07.2019 | 14:11