Biblioteca

Josep M. López-Picó

La Biblioteca Josep Maria López Picó és l’equipament de referència en la promoció de la lectura, dins la xarxa de recursos culturals municipals. Ofereix, a partir d'un tracte personalitzat i de qualitat, l’accés gratuït a la informació, fomenta l’aprenentatge permanent i el plaer de la lectura i conserva i difon la cultura local. Esdevé, a més, un espai de ciutadania que treballa amb altres agents culturals i socials per a la cohesió social de tots els ciutadans de Vallirana per tal que disposin de les eines necessàries per al seu desenvolupament personal, professional i intel·lectual.

La biblioteca forma part de la XBM de la Diputació de Barcelona i per tant, disposa dels serveis habituals: informació, préstec, internet gratuït, wifi, préstec de tauletes, impressora i escàner, accés a bases de dades, a programari informàtic... i a més es realitzen activitats de foment a la cultura: exposicions, presentacions de llibres, cursos, clubs de lectura, tallers, sessions de contes, xerrades...
Els seus documents estan ordenats per centres d'interès (temàtiques) i hi ha dues àrees diferenciades:

  • Adults
  • Infantil

A cadascuna podreu trobar llibres de ficció, coneixement, revistes i pel·lícules. També disposa d’un pati exterior, que té la mateixa normativa de la biblioteca i on podreu llegir còmodament.
El servei de préstec és gratuït i el carnet és vàlid per a totes les biblioteques de la Xarxa. Per fer-se el carnet només cal el DNI/NIE o Passaport.
Els menors de 14 anys necessiten una autorització dels pares o tutors que han de signar electrònicament a la biblioteca.

Actualment, l'equip de la biblioteca el formen:

  • 2 Tècniques auxiliars de biblioteca 
  • 1 Bibliotecària-directora 

Aquest personal està al vostre servei i l’hi podeu adreçar les vostres consultes o suggeriments.

Biblioteca Josep M. López-Picó

carrer Bon Retir 6-8 - 08759 Vallirana - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Eva Cañadas
Telèfon: 936831365
Adreça electrònica: b.vallirana.jmlp@diba.cat
Lloc web: bibliotecadevallirana.blogspot.com/
Horari:  
Horari: de dilluns a divendres de 15 h a 20 h, dijous també pel matí de 9.30 h a 14 h., i els dissabtes de 9.30 a 14 h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 27.05.2022 | 08:13