Vallirana estrena nou web municipal

Divendres, 3 de gener de 2020 a les 00:00

Més modern, dinàmic i intuïtiu

L’Ajuntament de Vallirana inicia el 2020 amb la posada en marxa d’un nou web municipal més dinàmic, intuïtiu i modern. El nou espai d’informació i actualitat municipal permet publicar els vídeos de Vallirana TV a la pàgina d’inici i recupera tant l’agenda d’activitats com el butlletí electrònic, a través del qual la ciutadania pot rebre les notícies del seu àmbit d’interès a través del correu electrònic.

L’objectiu d’aquesta renovació és continuar vetllant per la transparència informativa, fent arribar els continguts municipals de la manera més fàcil i dinàmica possible. És per això que manté la secció de serveis i tràmits, la d’informació municipal i l’actualitat, i s’ofereixen els continguts més consultats en forma de destacats. L’estructura és senzilla, s’agrupa a través de temes i, alhora, permet accedir a les xarxes socials.

El nou web neix fruit de la col·laboració amb la Diputació de Barcelona i no ha tingut cap cost per a l’Ajuntament, ja que ha estat subvencionada íntegrament per la Diputació.

Darrera actualització: 03.01.2020 | 09:51

Imatges

Web nova inici