El juvenil femení de l’AE Vallirana, campió de lliga

Dimecres, 26 de maig de 2021 a les 11:30

Aquest ascens a divisió d’honor és el resultat del treball de molts anys i la consolidació d’un projecte a les categories base femenines del club

L’equip juvenil femení de l’AE Vallirana, dirigit pel seu entrenador Francisco Nicolás, aconsegueix el títol de lliga a dues setmanes d’acabar la temporada i després d’un cap de setmana esportiu molt intens.

Divendres van guanyar el derbi a casa del CE Futsal Cervelló, per 1-5, i diumenge van guanyar per 4-0 al FS Alheña. Una doble victòria que, combinada amb la derrota del AE Vedruna Puigcerdà, ha provocat que l’equip valliranenc es proclami campió del Grup 2 de Barcelona de 1a divisió femenina de futbol sala.

L’equip ha fet una excel·lent temporada, amb uns resultats que així ho demostren: 39 gols a favor; 1 en contra; 7 victòries i un empat.

Per tant, aquest ascens a divisió d’honor és el resultat del treball de molts anys i la consolidació d’un projecte a les categories base femenines del club.

L’AE Vallirana destaca per comptar amb representació a totes les categories de futbol sala femení, des de debutants (4 anys) fins a les veteranes. Un fet que ha convertit el club en un referent en l’esport femení comarcal, català i espanyol.

Felicitats Campiones! Felicitats AE Vallirana!

Darrera actualització: 26.05.2021 | 11:36

Imatges

ae vallirana ae vallirana ae vallirana