El servei de transport a demanda de Vallirana, reconegut a escala europea

Dijous, 25 de juny de 2020 a les 10:15

Gràcies al seu servei innovador, que facilita la mobilitat i la promoció del transport públic  

El servei de transport a demanda del projecte Vallibús Connecta’t ha estat reconegut en un conjunt de bones pràctiques europees que atorga el Consorci SMARTA. Una iniciativa internacional que identifica les solucions de mobilitat a les zones rurals de cada país europeu.

El Consorci SMARTA va identificar un conjunt de bones pràctiques i va destacar el servei de transport a demanda de Vallirana, que gràcies a l’aplicació Shotl, facilita la mobilitat i promou l’ús transport públic, especialment entre les persones més vulnerables. amb una tecnologia que eleva l’eficiència i la informació de l’usuari.

L’Ajuntament de Vallirana celebra aquest reconeixement internacional, tenint en compte la seva aposta per la mobilitat i la sostenibilitat, amb un servei a demanda que compta amb 88 parades i el posiciona amb el servei a demanda amb més parades de Catalunya.

Pel que fa al futur de la mobilitat a Vallirana, l’alcaldessa de Vallirana ha destacat que “l’objectiu és poder disposar d’un tercer autobús, més petit, que sigui capaç d’arribar a més zones i així augmentar encara més les parades. Així com també, disposar d’un Park & Ride a la zona del Polígon Industrial que sigui el nou punt de sortida i arribada de les línies interurbanes per incrementar encara més l’ús del transport públic”.

Vegeu el vídeo resum sobre aquest servei, a l’enllaç adjunt.

 

 

Darrera actualització: 25.06.2020 | 10:36