Nous horaris del Vallibus i del TAD

Dilluns, 4 de setembre de 2023 a les 14:30

A partir del 6 de setembre.

El Consell escolar de l’institut Vall d'Arús amb el vist i plau de la Generalitat va aprovar canviar l’horari lectiu d’aquest curs 2023-2024 avançant tant l’horari d’entrada com de sortida, que serà a les 8 i a les 14.30 h respectivament.

Davant aquesta situació, l’Ajuntament de Vallirana ha adaptat els horaris de les línies L1 i L2 del Vallibus, avançant també els horaris del servei. També s’ha modificat l’horari del transport escolar que gestiona el Consell Comarcal.

Al mateix temps, es va sol·licitar a l’empresa concessionària del servei de transport, Soler i Sauret, i a la Direcció General de Transports i Mobilitat enderrerir la sortida des de Barcelona de la línia L57 per adaptar-la al nou horari de l’institut.

Amb aquesta modificació, que ja ha estat aprovada, els alumnes de l’institut que viuen al centre i a les Casetes d’en Muntaner, podran utilitzar el servei de la línia L57 per arribar a les seves cases, aprofitant la proximitat de la nova parada d’autobusos interurbans, ubicada a només un minut i mig del centre.

Pel que fa al TAD, s'amplia el servei a la tarda.

Els nous horaris s’implantaran dimecres dia 6, coincidint amb l’inici del curs escolar.

Darrera actualització: 13.09.2023 | 09:43