La variant de Vallirana, premi a la millor infraestructura de 2019

Dijous, 15 d'octubre de 2020 a les 13:30

Ha destacat per la dificultat tècnica, les mesures de seguretat d’última generació, la millora de la mobilitat i la integració ambiental de l’obra

El Consell Assessor d’Infraestructures de Catalunya ha atorgat a la  variant de Vallirana el Premi a la Millor Infraestructura de 2019 en el marc de la quarta edició de la “Nit de les Infraestructures’. El jurat ha valorat la dificultat tècnica de l’obra, la incorporació de mesures de seguretat d’última generació al túnel, la integració ambiental de l’obra i la millora de la mobilitat dels usuaris, especialment, pel que fa a l’accés a Barcelona. Per a la ciutadania de Vallirana, la finalitzacio ha suposat la reducció del pas de vehicles pel centre i ha dotat als valliranencs i valliranenques de més seguretat i menys soroll i contaminació. La inversió total ha estat de 176 milions d’euros.

L’acte va comptar amb la participació del secretari d’Estat de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Pedro Saura; el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Damià Calvet i la segona tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz.

Darrera actualització: 15.10.2020 | 14:10