El consistori i la Policia Local es reuneixen amb els Mossos d’Esquadra

Divendres, 4 de setembre de 2020 a les 15:09

La reunió va servir per tractar els principals problemes de seguretat al municipi i buscar fórmules per augmentar la cooperació entre els dos cossos policials

L’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, el regidor de Seguretat, Jordi Urrea, i el Cap de la Policia Local, Antoni Povea, es van reunir ahir amb els Mossos d’Esquadra a la Sala de Plens per tractar els principals problemes de seguretat que afecten al municipi i buscar fórmules de cooperació entre els diferents cossos de seguretat.

Va destacar la problemàtica de les ocupacions, fenomen habitual a la majoria poblacions de l’entorn, i que va servir per establir les actuacions que han de seguir els cossos policials en aquests casos, tenint en compte el marc jurídic actual. En aquest sentit, els Mossos d’Esquadra també es van comprometre a fer xerrades amb diverses associacions de veïns del municipi per parlar específicament d’aquesta problemàtica.

La valoració de la reunió ha estat molt positiva i s’espera incrementar la cooperació entre la Policia Local i Mossos d’Esquadra en benefici de la seguretat de la ciutadania.

 

Darrera actualització: 04.09.2020 | 15:09