El nou carrer Major

Rehabilitació del carrer Major

Amb l'entrada en funcionament de la variant de Vallirana s'inicia un procés de recuperació, rehabilitació i millora del carrer Major amb la finalitat de convertir-lo en una via de propietat municipal on es prioritzi els vianants, el comerç local i també la seva sostenibilitat.

En aquesta línia el 2021/2022 ja es fa una primera fase de remodelació on, especialment, s'assoleixen més espais d'aparcament públic al treure els vehicles de la calçada i convertir el carrer Major amb només dos carrils per a la circulació de vehicles. S'incorporen nous semàfors i passos de vianants, i es modifiquen els sentits de circulació en alguns carrers i s'habiliten nous accessos des del carrer Major a vies i espais colindants.

Posteriorment, el 2022/2023 es treballa en la memòria valorada del projecte definitiu de remodelació (la podeu consultar en el document adjunt). Un projecte que s'adreça a la Demarcació de Carreteres perquè, juntament amb el Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, el revisin, i finalment l'aprovin per tirar endavant tota la rehabilitació que culminarà amb el traspàs de la propietat del carrer Major a l'Ajuntament. Unes obres que finançarà el Ministeri.

Darrera actualització: 04.04.2023 | 12:23