Jordi Roig Pi, amb el poemari “Escopir al fang (Redempció)”, guanya el Premi Josep M. López-Picó 2017

Dilluns, 29 de maig de 2017 a les 00:00
Dotat amb 3.000 € i la publicació de l’obra
29/05/2017. Jordi Roig Pi, amb “Escopir al fang (Redempció)”, és el guanyador del 41è Premi de Poesia Catalana Josep M. López-Picó atorgat per l’Ajuntament de Vallirana, amb una dotació de 3.000 € i amb la publicació de l’obra. Es tracta d’un poemari cru elaborat per aquest veí de la Palma, amb una gran experiència en el món de la poesia i la narrativa catalanes. L’acte es va iniciar amb un homenatge a l’obra i la història de Josep M. López-Picó, a càrrec de l’actriu Sílvia Bel.

El premi de poesia catalana Josep M. López-Picó és l’estrella de la nit literària de Vallirana i del conjunt dels premis literaris inclosos en la convocatòria dels Premis Vila de Vallirana. Aquests inclouen el premi per a autors locals “Vila de Vallirana”, dotat amb 400 €, el premi literari infantil “Puig Bernat”, i el Premi Treball de Recerca, destinat als joves de 2n de Batxillerat de l’IES Vall d’Arús.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, el regidor de Cultura, Joan Manel Arrabal i diversos regidors de l’Equip de Govern, Enrique Giráldez, de Ciutadans, Josep Maria Vall, Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona, Manuel Forcano, director de l’Institut Ramon Llull i representants de la família del poeta Josep M. López-Picó.

La relació de guanyadors i guanyadores dels premis locals va ser la següent:

• Premi Puig Bernat (en les diferents categories): Judith Gil, amb l’obra Les tradicions de Vallirana, Núria Tugas, amb Vallirana, No està en venda, Jordi Albaladejo i l’obra Vallirana, Claudia Sainz amb Volar alt, Ivan Garcia amb Fins que vas arribar tu i, finalment, Maria Bosch i la seva narració Sebastià, Mateu i Apocaleus.
• Premi de Recerca: Laura Garcia, amb el treball L’evolució d’un espai natural incendiat després de tres anys.
• Premi Vila de Vallirana: Pilar Obregón amb l’obra titulada Tota la vida.

L'acte es va celebrar al Casino Valliranenc
Darrera actualització: 26.11.2018 | 17:31