S' aprova el cartipàs municipal de 2023-2027

Dilluns, 26 de juny de 2023 a les 19:00

La nova organització municipal es divideix en dues grans àrees: l’àrea de barris segurs i sostenibles i ajuntament de qualitat i l’àrea de drets i oportunitats

El Ple extraordinari ha aprovat aquesta tarda el cartipàs municipal de 2023-2027 amb les delegacions i competències que tindrà cada regidor durant aquesta legislatura.

La nova organització municipal es divideix en dues grans àrees: l’àrea de barris segurs i sostenibles i ajuntament de qualitat i l’àrea de drets i oportunitats.

El podeu consultar a la imatge adjunta.

A la sessió, a més a més de donar compta de les diferents competències i delegacions, es van aprovar tots els punts que van passar a votació. La majoria relacionats en la composició de diferents òrgans interns de l'Ajuntament com la comissió informativa o la comissió especial de comptes. També es va aprovar el règim de sessions del ple i de la junta de Govern, les delegacions d'atribucions plenàries a favor de la Junta de Govern i el règim de dedicació, retribucions, dietes i indemnitzacions dels membres de la corporació.

Podeu consultar els resultats de les votacions en el document addjunt, i també podeu veure la sessió al canal de YouTube "Plens Municipals Ajuntament de Vallirana"

Darrera actualització: 27.06.2023 | 08:44