Ares Gil, pilot provador d’ArianeTech a la primera prova de minivelocitat de la Reial Federació Espanyola de Motociclisme

Dijous, 17 de desembre de 2020 a les 11:20

També es va proclamar campió de la segona cursa de la Copa Catalana de Motocròs elèctric 2020 a Cellers, en la categoria MX-E 2.5.

La jove promesa valliranenca del motociclisme, Ares Gil, de només cinc anys, continua sumant victòries i fites esportives al seu palmarès. Fa uns mesos es va proclamar campió de la segona cursa de la Copa Catalana de Motocròs elèctric 2020 a Cellers, en la categoria MX-E 2.5. També ens informen que va ser seleccionat per l’empresa ArianeTech, que ha realitzat la primera motocicleta de competició totalment elèctrica, com pilot provador en la primera prova de minivelocitat de la Reial Federació Espanyola de Motociclisme a Màlaga. Una experiència única tenint en compte que es tracta de la primera motocicleta elèctrica en una competició destinada a nens i no tant nens.