Educació

Ensenyament infantil i primària

Al nostre municipi comptem amb quatre escoles públiques (Pompeu Fabra, La Ginesta, L'Olivera i  Campderrós) i amb el col·legi concertat-privat Dominiques Vallirana

Ensenyament Secundari i Batxillerat

Vallirana compta amb l'Institut Vall D'Arús on els alumnes poden cursar tant l'ESO com el Batxillerat.

Per la seva part a l'escola concertada Dominiques Vallirana, es pot estudiar ESO

Centre de Formació d'Adults

El Centre de Formació d'Adults Municipal té com a objectiu garantir la plena integració dels ciutadans al món laboral amb diverses línies de treball

24 anys d'experiència avalen el treball que es fa des de aquest centre, que té com a objectiu possibilitar una plena integració en la societat de les persones, sigui quina sigui la seva edat o nacionalitat. 

Al 2013, el centre ha estat autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a Centre de Suport de l’IOC -Institut Obert de Catalunya- per als estudis de Graduat en Educació Secundària, a partir de novembre de 2013. Això suposa que els alumnes que es vulguin matricular a l’IOC per obtenir el GESO podran fer-ho sense necessitat de desplaçar-se fora del municipi, ni per fer la matrícula, ni per les proves presencials ni per les tutories obligatòries que tenen al llarg del curs. 

Al centre es treballa des de diferents enfocaments:

- La plena integració en el món laboral, a partir de l'obtenció dels Certificats d'Ensenyament bàsic, la preparació de les Proves d'Accés als Cicles Formatius i l'obtenció del Graduat en Educació Secundària. 

- Possibilitar l'aprenentatge de les qüestions referents a la nostra cultura i societat, dedicat a aquelles persones que volen millorar o actualitzar els seus coneixements per a poder integrar-se en la nova societat en xarxa. 

- Oferir una millor integració en la societat catalana a les persones nouvingudes a Catalunya, a partir de l'ensenyament de la nostra llengua i els nostres costums. 

Actualment des de el centre de Formació d’Adults es realitza el curs de preparació de les provés d’accés a Cicles Formatius de Formació Professional de Grau Mitjà i Grau Superior.

Notícies

Darrera actualització: 21.05.2019 | 13:50